Boka Kurs
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Väsby Simsällskap
TRIATHLON

Det är ca 150 triathleter som är med i klubben idag. Vi riktar oss till både de som tävlar på motionsnivå och till de som som satsar lite mer. Alla har sin egen individuella målsättning vilket innebär att det finns de som enbart vill tävla på korta sträckor och motionsnivå samtidigt som det finns de som vill satsa mot ironman-distansen och sätter högre mål.

 

Året runt har vi organiserad sim- och löpträning, ibland har vi även gemensamma spinningpass. Under våren / sommaren brukar det finnas flera dagar i veckan då det finns möjlighet att träna tillsammans med andra från klubben (mycket cykelpass). Inforamtion går ut via mail och vårt forum på Funbeat om tider och mötesplatser. Under sommaren brukar vi även ha ett pass i veckan vid Kairobadet i Väsby alternativt i badet vid Bollstanäs skola i Rotebro för att kunna träna alla grenarna i följd. Vi brukar även flytta simträningen till något av utomhusbaden eller till Kairo/Rotebro för att kunna träna under så tävlingslika förhållanden som möjligt.

 

Läs mer på Triathlonsektionens egna hemsida.

 

 
Våra samarbetspartners