SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Väsby Simsällskap

VÄLKOMMEN TILL VÄSBY SIMSÄLLSKAPS HEMSIDA!

Väsby Simsällskap bildades 1964. Idag har vi c:a 1800 medlemmar. Klubben bedriver träning i Vilundabadet där även vi bedriver babysim, simlekskola, simskola och motionsverksamhet. Sommartid driver klubben kvartersbadet Hasselbadet.

Väsby Simsällskap har som mål att verka för simkunnigheten och simsportens utbredning samt att verka för god kamratanda och respekt för människors lika värde.
Väsby SS bedriver såväl motions -och breddinriktad som prestationsorienterad verksamhet. Verksamheten riktar sig i huvudsak till barn och ungdom samt familjeaktiviteter i vatten.


Gemensamt för alla i Väsby SS är att det skall vara roligt med vatten.

 

Klicka här för att boka in dig till simskolan!

 
SIMKOLLO PÅ SPORTLOVET!
2023-01-25 17:28

Vi kör vårt populära simkollo på sportlovet.

Datum: 27/2-1/3 2023 (måndag-onsdag 09.00-15.15)

 

På simkollot får man en chans att lära känna nya vänner inom simningen samtidigt som man får en utmärkt chans att ta sin simning ett steg längre. 1-2 gånger per dag har vi roliga och varierande simträningspass och tiden däremellan fyller vi med andra roliga aktiviteter som t.ex bowling, äventyrsbad och även en chans att få prova på lite andra idrotter.

 

Simkollot är för barn mellan 8 och 12 år, som kan simma minst 50 meter på djupt vatten. Detta är viktigt!

 

Ni anmäler er genom att maila till simskolan@vss.se

Simkollot kostar 1275kr. Läs mera på hemsidan www.vss.se under SIMSKOLAN och SIMKOLLO om hur ett läger kan se ut.

Funktionärsutbildning igen!
2023-01-25 13:33

Nu är det ätnligen dags för funktionärsutbildning igen!

 

Följ länken nedan för att läsa inbjudan.

 

Funkutb feb 23.pdf

 

Anga la banga

Inbjudan till Arena Vilunda Knatte 2023
2023-01-20 13:16

Hej,

 

Ni finns Inbjudan till Arena Vilunda Knatte ute, se till att boka in datumen 1-2 April!

Arena Vilunda Knatte � Inbjudan Arena Vilunda Knatte 2023_v.5.0 (1).pdf

 

För er som är föräldrar till barn i våra yngre tävlingsgrupper, se till att utbilda er och anmäla er när det är dags för det. 

 

anga la banga

VSS behöver styrelsemedlemmar!
2023-01-13 15:51

Hej.                                                                                                                                             

 

Är du intresserad och engagerad i ditt barns fritidsintresse och vill hjälpa till så att tiden i simningen blir så innehållsrik och utvecklande som möjligt?

 

Väsby Simsällskap behöver styrelsemedlemmar!

 

Vi behöver förstärka styrelsen med nya medlemmar. Väsby Simsällskap kommer att ha sitt årsmöte i slutet av mars och valberedningens arbete med att föreslå en styrelse är igång. I år behöver vi tillsätta 3 st nya ledamöter. Har du kompetens/erfarenhet från HR, IT eller projektledning så är du extra välkommen.

 

Är du intresserad eller känner du någon som har rätt kvalifikationer vänligen kontakta någon av oss i valberedningen, Joakim Klingh joakim.klingh@mac.com  eller Peter Svahn svahn.peter@gmail.com.  För att inkomna förslag ska kunna behandlas i vederbörlig ordning, bör dessa vara valberedningen tillhanda senast den 13 februari 2023.

 

Befattningsbeskrivning; Ledamot

Ledamot i VSS styrelse är aktivt deltagande på styrelsens möten och stöttar både styrelsen och verksamheten inom styrelsens ansvarsområden.

Ansvarsområden

  • Delta i styrelsens arbete och uppdrag, samt ha god kännedom kring de frågor som behandlas i både beslutsmöten och övriga sammankomster
  • Bidra med en inblick kring hur verksamheten fungerar på såväl tränings- som tävlingssidan samt simskola
  • Vara en talesperson till medlemmar och andra intressenter i föreningsfrågor, vilket innebär att man ska vara insatt i verksamheten och dess funktioner
  • Aktivt säkerställa att föreningen är väl fungerande och utvecklas enligt överenskomna mål och strategier

 

Beräknad tidsåtgång i uppdraget inkl styrelsemöte är 3-4 timmar/månad.

I styrelsearbetet ingår delar som är sekretessbelagda och styrelsens medlemmar ska följa både sekretess samt övriga riktlinjer från föreningen, intressegrupper och myndigheter

 

Mvh

Valberedningen

Väsby Simsällskap kom hem med hela 19 medaljer till Väsby från SUM-SIM Riksfinal
2022-12-20 14:37

I fredags åkte tjugo förväntansfulla simmare tillsammans med sina tränare till Helsingborg och Svenska Ungdomsmästerskapen i simning, SUM-SIM Riksfinal. Tävlingen går i ett antal olika åldersklasser mellan 13 och 16 år och har föregåtts av regionala kvaltävlingar.

 

Väsby kom hem med hela 10 guld, 7 silver och 2 bronsmedaljer och slutade på fyra i poängstriden och tvåa i medaljstriden bland simföreningarna i Sverige.

 

Hela gruppen gjorde ett fantastiskt SUM-SIM och det var extra roligt att få medalj i lagkapper där killarna vann guld i 4*100 frisim i den äldsta åldersklassen och de äldsta tjejerna silver i 4*100 Medley.

 

Eddie Peng, Elsa Svahn och Oliver Munn tog alla guldmedaljer varav Eddie hela fem individuella.

Nyheter från våra grupper
Maneterna, 01/11 15:59 
 
Våra sponsorer
Vi är en del av...