SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Väsby Simsällskap

VÄLKOMMEN TILL VÄSBY SIMSÄLLSKAPS HEMSIDA!

Väsby Simsällskap bildades 1964. Idag har vi c:a 1800 medlemmar. Klubben bedriver träning i Vilundabadet där även vi bedriver babysim, simlekskola, simskola och motionsverksamhet. Sommartid driver klubben kvartersbadet Hasselbadet.

Väsby Simsällskap har som mål att verka för simkunnigheten och simsportens utbredning samt att verka för god kamratanda och respekt för människors lika värde.
Väsby SS bedriver såväl motions -och breddinriktad som prestationsorienterad verksamhet. Verksamheten riktar sig i huvudsak till barn och ungdom samt familjeaktiviteter i vatten.


Gemensamt för alla i Väsby SS är att det skall vara roligt med vatten.

 

Klicka här för att boka in dig till simskolan!

 
Sommarens intensivsimskola är öppen för bokning!
2024-04-11

Vi har öppnat bokningen för sommarintensiven. Vi håller simskolan två gånger, v 25-26 och v 32-33. Vi simmar 9 dagar i rad på samma tid och ni kan läsa mera här

och boka här.

Välkomna!

VSS söker Huvudtränare
2024-04-05 13:49

Nytt spännande jobb i Väsby Simsällskap!

 

Vi sker en huvudtränare! Läs annonsen i sin helhet här.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

SIMKOLLO PÅ SOMMARLOVET - BOKNINGEN HAR ÖPPNAT!
2024-03-18

Hejsan!


Vi har öppnat bokningen för SOMMARLOVETS simkollo som går av stapeln 17 - 19 juni (v25).
Ni bokar på hemsidan under BOKA SIMSKOLA och vi har 15st platser.

 

Simkollot är för barn mellan 8-12 år och kan simma 50m på djupt vatten.

 

På simkollot får man en chans att lära känna nya vänner inom simningen samtidigt som man får en utmärkt chans att ta sin simning ett steg längre. 1-2 gånger per dag har vi roliga och varierande simträningspass och tiden däremellan fyller vi med andra roliga aktiviteter. Det kostar 1275kr för 3 dagar (kl 09.00-15.15).


Läs mera om simkollot på hemsidan under SIMSKOLA och SIMKOLLO.

Maneterna NPF
2023-12-06 13:39

Vi har en grupp för barn 6-12 år där de som behöver extra stöd och anpassning i simning kan delta. Deltagarna lär sig simning utifrån sina egna förutsättningar och här är föräldrarna med i vattnet och stöttar under lektionen. Ni bokar denna grupp direkt med oss på simskolan@vss.se och vi har ett begränsat antal deltagare varje period. Vi simmar söndagar 08.30. Välkomna!

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Våra sponsorer
Vi är en del av...