Boka Kurs
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Väsby Simsällskap
Swedish Swim Games 2024
2024-07-03 09:46
Invitation to Swedish Swim Games - Inbjudan till Swedish Swim Games är nu här

Välkomna till årets upplaga av Swedish Swimgames som går av stapeln i Vilundabadet, Upplands Väsby fredagen den 20/9 - söndagen den 22/9.

 

Häng med på en härlig simhelg i Upplands Väsby

 

Welcome to this years edition of Swedish Swimgames, which takes place in Vilundabadet, Upplands Väsby on Friday 20/9 - Sunday 22/9.

 

Join us for a wonderful swimming weekend in Upplands Väsby

 

Please find the invitation here:

 

Väsby SS 60 år
2024-06-25 17:45

Nu är det snart dags för klubbens 60-årsjubileum och det ska firas! För mer information, gå med i festgruppen på Facebook här

Vi söker Simtränare!
2024-06-12 13:51

Vill du vara en del av ett framstående simlag och bidra till att forma framtidens simstjärnor? Då har du kommit rätt! Väsby Simsällskap, en av Sveriges största simklubbar, söker nu engagerad simtränare som vill vara med och utveckla våra talangfulla simmare.

Om oss:

  • Väsby Simsällskap är en dynamisk och växande klubb med en stark tradition inom simning. Vi har en passion för att utbilda och forma simmare i alla åldrar.
  • Väsby Simsällskap har en modern simhall och en stark gemenskap där alla känner sig välkomna.

Bakgrund: Väsby Simsällskap grundades 1964 och har sedan dess varit en central aktör inom simning i Stockholms och Sverige. Vi har en lång historia av framgångsrika simmare som har tävlat på nationell och internationell nivå. Väsby Simsällskap är en klubb som värnar om simningens traditioner samtidigt som vi bryter ny mark för att vara i framkant när det gäller teknik och träningsmetoder.

 

Ditt uppdrag:

Som simtränare hos oss kommer du att:

  • Motivera och inspirera: Du kommer att arbeta med våra ungdomssimmare och hjälpa dem att utvecklas tekniskt och mentalt. Din passion för simning smittar av sig på våra unga talanger.
  • Skapa träningspass: Du kommer att utforma varierande och utmanande träningspass som utvecklar simmarnas färdigheter och styrkor.
  • Bygga starka relationer: Du kommer att vara en förebild och mentor för våra simmare, skapa en positiv atmosfär och främja lagandan.

 

Vi söker dig som är:

  • Kompetent och tekniskt kunnig: Du har erfarenhet av simträning och förstår de tekniska aspekterna av simning.
  • Etablerad och ansvarstagande: Du tar ansvar för dina uppgifter och är en pålitlig tränare.
  • Lagspelare: Vi anser att ett starkt tränarteam är nyckeln till framgångsrik helhet. Du kommer att samarbeta med andra tränare för att skapa en sammanhållen och effektiv träningsmiljö för våra simmare.
  • Engagerad och passionerad: Du brinner för att utveckla unga simmare och har en positiv inställning.

Utvecklingsmöjligheter: Väsby Simsällskap är en klubb som satsar på sina tränare. Vi erbjuder utbildning och möjligheter att växa inom organisationen. Som tränare hos oss får du möjlighet att delta i workshops, konferenser och andra evenemang som hjälper dig att utvecklas som tränare. Vi stödjer dig i din resa som Ledare och tror på att investera i våra medarbetare för att skapa en stark och kompetent tränarstab.

 

Ansökan: Är du redo att ta simningen till nästa nivå? Skicka din ansökan och CV till rekrytering@vss.se Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Välkommen till Väsby Simsällskap
– där simdrömmar blir verklighet!

 

Intensivsimskolan är öppen för bokning
2024-04-11

Vi har öppnat bokningen för sommarintensiven.

Vi håller simskolan två gånger, v 25-26 och v 32-33.

Vi simmar 9 dagar i rad på samma tid och ni kan läsa mera här

och boka här.

 

Välkomna!

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Våra samarbetspartners