SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Väsby Simsällskap

VÄLKOMMEN TILL VÄSBY SIMSÄLLSKAPS HEMSIDA!

Väsby Simsällskap bildades 1964. Idag har vi c:a 1800 medlemmar. Klubben bedriver träning i Vilundabadet där även vi bedriver babysim, simlekskola, simskola och motionsverksamhet. Sommartid driver klubben kvartersbadet Hasselbadet.

Väsby Simsällskap har som mål att verka för simkunnigheten och simsportens utbredning samt att verka för god kamratanda och respekt för människors lika värde.
Väsby SS bedriver såväl motions -och breddinriktad som prestationsorienterad verksamhet. Verksamheten riktar sig i huvudsak till barn och ungdom samt familjeaktiviteter i vatten.


Gemensamt för alla i Väsby SS är att det skall vara roligt med vatten.

 

Klicka här för att boka in dig till simskolan!

KLUBBKVÄLL 9 SEPTEMBER
2021-07-27 11:40

Väsby Simsällskap tillsammans med Arena bjuder in till höstterminens klubbkväll torsdagen den 9 september, klockan 17.00-19.00.

 

Arena kommer att finnas på balkongen inne i simhallen med ett stort sortiment av varor. Alla medlemmar får 30 % på beställningsvaror. Passa på att beställa tävlingsdräkter inför höstens tävlingar. Anders från Arena finns på plats och hjälper Er att prova ut rätt.

 

Det är bra om man har förberett sig genom att titta på www.swimstore.se på den vara som man är intresserad av inför klubbkvällen.

 

Våra frivilliga simmarföräldrar från shopen hjälper till att emot Er beställning. Du hämtar och betalar varan ca 2 veckor senare när den blivit levererad till vår shop. Platsen för klubbkvällen är preliminär och kan komma att ändras närmare inpå, vilket i så fall meddelas.

 

Välkomna!

Elsa Svahn är uttagen till EJM i Öppet vatten!
2021-06-23 17:41

Elsa Svahn är uttagen i truppen till EJM i Öppet vatten!


Tävlingarna simmas i Paris 23-25 juli och Elsa simmar 5k samt lagkapp 4x1250. Marcelo Machado medverkar som tränare.

 

GRATTIS!!

Förlängt avtal med ARENA!
2021-06-22 13:19

Vi är glada att presentera att vi har förlängt vårt avtal med ARENA med ytterligare tre år!

Vi ser fram emot många snabba simningar i ARENA:s dräkter.

 

Du vet väl om att du som klubbmedlem shoppar med rabatt på deras Swimstore by ARENA?

Kontakta post@vss.se om du inte har våra inloggningsuppgifter.

JEM-silver till Tilda Månsson!!
2021-06-21 15:34

I helgen tog Tilda Månsson från Väsby SS Triathlon en silvermedalj i JEM i Kitzbühel, Österrike. Detta är svensk triathlons första EM-medalj i juniorklass.

Vilken prestation! Grattis!

 

Svenska Triathlonförbundet skriver följande:
Tilda Månsson 17 år som fortfarande är ungdom tog under lördagen 19/6 silver på triathlon JEM i Kitzbühl. Hennes resultat och prestation är imponerande för att vara ungdom.

 

Tilda Månsson som tillhör föreningen Väsby SS Triathlon genomförde ett mycket kontollerat race på JEM i Kitzbühl. Hon placerades sig taktiskt från början i bakgrunden av ledarklungan både på simningen och cyklingen och kommer ut som 12:a på löpningen som är hennes starkare gren. Vilket bevisade sig när hon löper upp sig med 10 placeringar och kommer i mål som tvåa.

 

Klassen som Tilda tävlade i på JEM 2021 var supersprint där man simmar 500m, cyklar 12km och löper 3,1km. Tilda kom i mål på tiden 00:36:47, sex sekunder från vinnaren.

NY SIMSKOLEANSVARIG i VÄSBY SIMSÄLLSKAP
2021-06-14 14:11

Hej!

 

Vi vill passa på att tacka Josefin Lillhage för alla år i föreningen, både som simmare och anställd.

Vi önskar henne all lycka till framöver med sitt nya uppdrag.

 

Nu välkomnar vi vår nya medarbetare Ulrika Egner som kommer ta över posten som simskoleansvarig efter Josefin Lillhage.

Ulrika har arbetat både i Sverige och utomlands i många år med bla idrott, träning och administration.

Hon är just hemkommen från en längre tid i Botswana och tycker att det skall bli roligt att börja jobba för Väsby simsällskap och med vår simskoleverksamhet. Ulrika tillträder sin roll den 1/8-2021

 

Välkommen till oss!

Nyheter från våra grupper
Superhaj 1, 01/11 16:19 
Superhaj 2, 01/11 16:18 
Maneterna, 01/11 15:59 
Pingvinen Guld, 01/11 15:05 
 
Våra sponsorer
Vi är en del av...