SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Väsby Simsällskap

Föräldraengagemang i Väsby Simsällskap
Foto: Arena Vilunda Knatte 2022

För att vi som förening ska kunna arrangera roliga tävlingar behöver vi hjälp från er föräldrar. På egna arrangemang i Väsby Simsällskap behöver vi att minst en förälder/simmare i våra tävlingsgrupper (Teknikgrupp och uppåt) ställer upp som funktionär, hjälper med riggning före och efter tävling, eller hjälper till med fika och försäljning i föräldrasektionen. 

 

För våra arrangemang som Arena Vilunda Knatte, Vårsimiaden, Swedish Swim Games och vårat egna klubbmästerskap behövs så kallade tävlingsfunktionärer. Dessa dömer varsin bana under tävling och ser helt enkelt till att simmarna simmar regelrätt. För varje tävlingspass behövs 22st funktionärer för att tävlingarna ska gå runt. För att vara redo för detta erbjuder vi en funktionärsutbildning minst 1 gång/termin. Utbildningen består av 1 teoretiskt tillfälle + 1 praktiskt tillfälle. Info om datum för denna läggs ut på hemsidan när det är dags.

 

Genom utbildningen får ni vetskap om vad tävlingssimning fungerar och det kan vara roligt och meningsfullt att ha med sig när ni ser erat barn tävla! Ni lär även känna andra föräldrar genom utbildningen, vilket alltid är kul!

 
Våra sponsorer
Vi är en del av...