Boka Kurs
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Väsby Simsällskap
Tekniknivån

Teknikgrupp 3 är första tävlingsgruppen efter superhajgrupp 1 i Väsby SS. Detta med fokus att lära sig simma med bättre teknik för att tävla. Gruppen tränar 2x60min/vecka.

 

Här är utgångspunkten att barn ska få utöva idrott efter sina egna förutsättningar, där trygghet och delaktighet är något vi värderar högt . Målet med träningarna i helhet är att barnen ska utforska och utveckla sina färdigheter inom simningens alla moment. Simmarna ges möjlighet att testa dessa på tävlingar som både är interna klubbtävlingar, men även externa tävlingar arrangerade av andra klubbar i distriktet. Träningen i bassängen består av att träna på alla de fyra simsätten (Fjärilsim, Ryggsim, Bröstsim och Frisim), samt på starter från pall och vändningar som är viktiga moment vid simtävlingar. Träningspassen innefattar även landträning där vi kommer köra allt ifrån allmän kroppskontroll till lekar.

 
Våra sponsorer
Vi är en del av...